Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣτόλου συστήματα παρακολούθησης GPS

GM862-GPS μόντεμ GPS λειτουργική μονάδα gps παρακολουθείτε λογισμικού

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας εργαλείο παρακολούθησης gps αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εργαλείο παρακολούθησης gps αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
Άριστη ποιότητα και γρήγορη παράδοση.

—— VICTOR

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα σημαιών είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Γερμανία φαβιανό Scherb

Είμαι Online Chat Now

GM862-GPS μόντεμ GPS λειτουργική μονάδα gps παρακολουθείτε λογισμικού

Κίνα GM862-GPS μόντεμ GPS λειτουργική μονάδα gps παρακολουθείτε λογισμικού προμηθευτής
GM862-GPS μόντεμ GPS λειτουργική μονάδα gps παρακολουθείτε λογισμικού προμηθευτής GM862-GPS μόντεμ GPS λειτουργική μονάδα gps παρακολουθείτε λογισμικού προμηθευτής GM862-GPS μόντεμ GPS λειτουργική μονάδα gps παρακολουθείτε λογισμικού προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  GM862-GPS μόντεμ GPS λειτουργική μονάδα gps παρακολουθείτε λογισμικού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: SIMCOM
Πιστοποίηση: CE,Rohs
Αριθμό μοντέλου: GM862-GPS
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Gm862-ΠΣΤ λογισμικό διαδρομής ΠΣΤ ενότητας ΠΣΤ διαποδιαμορφωτών

Η νέα ενότητα gm862-ΠΣΤ είναι στη εξέχουσα θέση της γραμμής παραγωγής Telit. Συνδυάζει την ανώτερη απόδοση στη λειτουργία διαποδιαμορφωτών τετράγωνο-ταινιών GSM/GPRS με τον πιό πρόσφατο 20 καναλιών υψηλό ευαισθησίας δέκτη ΠΣΤ SiRFstarIII™ single-chip.

Η συμβατότητα καρφίτσα--καρφιτσών στην προηγούμενη ενότητα gm862-ΠΣΤ ενισχύει και επεκτείνει τη λειτουργία των νέων και υπαρχουσών εφαρμογών ΠΣΤ. Με το δυναμωμένο σχέδιο, την εκτεταμένη σειρά θερμοκρασίας, τον ενσωματωμένο κάτοχο καρτών SIM του, και τους συνδετήρες βιομηχανικός-βαθμού, το gm862-ΠΣΤ Telit είναι η ιδανική πλατφόρμα για τις κινητές εφαρμογές στις περιοχές όπως η τηλεπληροφορική, η διαχείριση στόλου, η καταδίωξη, η ασφάλεια, και η ναυσιπλοΐα οχημάτων.

Ο νέος δέκτης ΠΣΤ χαρακτηρίζει τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση με την ακρίβεια ανάλυσης θέσης λιγότερο από 2.5m, SBAS (WAAS και EGNOS) καθώς επίσης και της υψηλής ευαισθησίας για τις εσωτερικές αποτυπώσεις. Αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που συνδυάζονται με το διαθέσιμο περιβάλλον ανάπτυξης εφαρμογών Python™ μεταφράζουν σε μια πλούσια πλατφόρμα πολύ οικονομικώς αποδοτική και χαρακτηριστικών γνωρισμάτων αρκετά ικανή η συνολική λύση για την πλήρη εφαρμογή πελατών. Πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης μπλοκαρίσματος, της ενσωματωμένης λίστας πρωτοκόλλου TCP/IP, και των εύκολων χωρίς ταίρι οφελών προσφοράς Scan® στον υπεύθυνο για την ανάπτυξη εφαρμογής χωρίς προσθήκη του κόστους.

Όλες οι ενότητες Telit, υποστήριξη πέρα από - firmware αέρα αναπροσαρμογή από τη διαχείριση ασφαλίστρου FOTA μέσων. Με την ενσωμάτωση του πράκτορα Mobile® του κόκκινου λογισμικού κάμψεων vRapid, μια αποδεδειγμένη και μάχη-δοκιμασμένη τεχνολογία που τροφοδοτεί τις εκατοντάδες των εκατομμυρίων των κυψελοειδών μικροτηλεφώνων παγκοσμίως Telit είναι σε θέση να ενημερώσει τα προϊόντα της με τη διαβίβαση μόνο ενός του δέλτα αρχείου, το οποίο αντιπροσωπεύει τη διαφορά μεταξύ μιας firmware έκδοσης και άλλης.

Ως τμήμα της εταιρικής πολιτικής Telit της προστασίας του περιβάλλοντος, όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται στην οδηγία RoHS (περιορισμός των επικίνδυνων ουσιών) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (οδηγία 2002/95/Π.Χ. της ΕΕ).

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong XYU Technology Co., Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)