Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΨηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ

Ψηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ ιχνηλατών λεωφορείων, μαύρο σύστημα καταγραφής δεδομένων Travling οχημάτων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας εργαλείο παρακολούθησης gps αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας εργαλείο παρακολούθησης gps αυτοκινήτων για τις πωλήσεις
Άριστη ποιότητα και γρήγορη παράδοση.

—— VICTOR

Πολύ εκτιμήστε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, πολύ ευτυχής να σας ξέρει.

—— Ο κ. Johnifere

Εύκολη να μιλήσει με, η πολύ επαγγελματική και γρήγορη υπηρεσία, την ποιότητα σημαιών είναι έξοχο αγαθό. Ακόμη και καλύτερα από διατάξαμε από τη Γερμανία!!

—— Γερμανία φαβιανό Scherb

Είμαι Online Chat Now

Ψηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ ιχνηλατών λεωφορείων, μαύρο σύστημα καταγραφής δεδομένων Travling οχημάτων

Κίνα Ψηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ ιχνηλατών λεωφορείων, μαύρο σύστημα καταγραφής δεδομένων Travling οχημάτων προμηθευτής
Ψηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ ιχνηλατών λεωφορείων, μαύρο σύστημα καταγραφής δεδομένων Travling οχημάτων προμηθευτής Ψηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ ιχνηλατών λεωφορείων, μαύρο σύστημα καταγραφής δεδομένων Travling οχημάτων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ψηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ ιχνηλατών λεωφορείων, μαύρο σύστημα καταγραφής δεδομένων Travling οχημάτων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: GH
Πιστοποίηση: CCC
Αριθμό μοντέλου: Γ-T004
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Ψηφιακός ταχογράφος ΠΣΤ ιχνηλατών λεωφορείων, μαύρο σύστημα καταγραφής δεδομένων Travling οχημάτων

 

 

 

 

Συνοπτική εισαγωγή:

Αυτό είναι πολλών χρήσεων ιχνηλάτης ΠΣΤ είναι επίσης ένα μαύρο κουτί αυτοκινήτων, είναι εύκολη εγκατάσταση, σταθερός και αξιόπιστος. Ενσωμάτωσε τη λειτουργία της καταδίωξης ΠΣΤ, εικόνα/όργανο ελέγχου φωνής, 2 διεπαφές RS232 και 485 διασυνδέουν, χτισμένος στον εκτυπωτή, μπορούν να τυπώσουν τα στοιχεία του οχήματος όπως την ταχύτητα, χρόνοι πάρκων, ανοικτοί χρόνοι πορτών και άλλοι, είναι πιστοποιημένοι από MOT και το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας. ΠΥΞΙΔΑ υποστήριξης και GLONASS.

 

 

Εφαρμογές:

 

Με την εύκολη εγκατάσταση, τη σταθερή και αξιόπιστη, οικονομικώς αποδοτική, χαμηλής ισχύος κατανάλωση, εξωτερικό κουμπί έκτακτης ανάγκης, TTS ραδιοφωνική μετάδοση κειμένων, κάμερα, οθόνη διαφήμισης, κατάλληλη για τη βιομηχανία διοικητικών μεριμνών, μεγάλης απόστασης μεταφορά επιβατών, μεταφορά των επικίνδυνων εμπορευμάτων, των επιχειρήσεων λεωφορείων, του ενοικίου αυτοκινήτων, των taxis και άλλων βιομηχανιών.

 

Ι επισκόπηση προϊόντων

 

 

1. Γ-T004, Drive σύστημα καταγραφής δεδομένων οχημάτων ΠΣΤ, συνήθως γνωστό ως Drive σύστημα καταγραφής δεδομένων οχημάτων ΠΣΤ/πυξίδων. Ταχύτητα οχημάτων, χρόνος, και άλλες πληροφορίες θέσης για την απόσταση σε μίλια το όχημα που ταξιδεύει για την καταγραφή, αποθήκευση και μέσω της ηλεκτρονικής συσκευής καταγραφής διεπαφών παραγωγής ψηφιακών στοιχείων.

 

2. Σύμφωνα με την εσωτερική ανάγκες ενσωματωμένη ενότητα προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ/πυξίδων και GPRS/CDMA η ενότητα επικοινωνίας, μέσω GPRS/CDMA φορτώνει τις πληροφορίες θέσης, επιτάχυνση, κούραση και τα αμφισβητήσιμα στοιχεία, εξέδωσαν ένα μήνυμα κειμένων, φορτώνουν τις εικόνες.

 

3. Το τερματικό που χρησιμοποιεί τα στερεοφωνικά πρότυπα μεγέθους κομματιών οικοδεσποτών αυτοκινήτων (πρότυπα DIN) ενσωμάτωσε το σχέδιο δομών, ενσωματωμένη δομή, σύμφωνα με το ΜΒ ΜΒ-τ 19056-2003 και το Υπουργείο Υπουργείου μεταφορών τυποποιημένων προτύπων cJt/Τ 794-2011, είναι μια νέα γενεά των ενσωματωμένων οχημάτων διακινούμενων συστημάτων καταγραφής δεδομένων ασύρματων τερματικών κομμάτι-οχημάτων πολυμέσων δορυφορικών καθορισμένων.

 

 

 

ΙΙ χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 

 

1 ενσωματωμένο σχέδιο δομών

 

Ενσωματωμένη δομή σχεδίου που ενσωματώνει το διακινούμενα σύστημα καταγραφής δεδομένων οχημάτων λειτουργιών και το όχημα που τοποθετούν το τελικό, λογικό σχέδιο, για να επιτύχει το σκοπό της καταγραφής.

 

 

2 τερματικό που χρησιμοποιεί τα στερεοφωνικά κομμάτια οικοδεσποτών αυτοκινήτων (πρότυπα DIN)

 

 

Το σώμα προτύπων μεγέθους χρησιμοποιεί ένα τυποποιημένο μέγεθος DIN, εύχρηστο διατηρημένο αυτοκίνητο διάστημα DIN για να εγκαταστήσει, να δει, και να συλλέξει τα στοιχεία είναι επίσης πολύ κατάλληλο. Σχεδίασε επίσης ένα προσάρτημα στο διάστημα εγκαταστάσεων είναι κατειλημμένο μπορεί να καθοριστεί στο όργανο καταγραφής οδήγησης αυτοκινήτων στον πίνακα.

 

 

3. Φιλική προς το χρήστη διεπαφή επίδειξης

 

 

Άμεση επίδειξη η θέση του δορυφορικού προσδιορισμού θέσης, θέση δικτύων επικοινωνιών, πληροφορίες οχημάτων, κ.λπ. στην κύρια διεπαφή

Εξελιξιμότητα

 

 

4 εξελιξιμότητα

 

 

Η ανάγκη Μαΐου να προσθέσει επέκτεινε τη λειτουργία σύμφωνα με τον πελάτη: μια κάμερα απεικόνισης, ραδιοφωνική μετάδοση φωνής, καλεί τη λειτουργία, τη λειτουργία από το πετρέλαιο, τη λειτουργία αποκτήσεων καυσίμων, τις οθόνες διαφήμισης των οδηγήσεων και άλλες διεπαφές.

 

 

5. Υψηλή επίδοση

 

 

Τερματικό οχημάτων βασισμένο στο βραχίονας-βασισμένο στο ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα που αναπτύσσεται χρησιμοποιώντας τη σιδηροηλεκτρική μνήμη. Διαβάζει το πλεονέκτημα και γράφει την ταχύτητα, απεριόριστος γράψτε τα στοιχεία, μακροχρόνιος χρόνος διατήρησης στοιχείων.

 

 

ΙΙΙ παράμετροι προϊόντων

 

Μέγεθος οικοδεσποτών 191 * 147 * 58 χιλ.
Λειτουργούσα τάση: 9V-36V συνεχές ρεύμα
Λειτουργώντας ρεύμα: 60mA-150mA (24V/συνεχές ρεύμα)
Χρώμα: Μαύρος
Βάρος: 670g
Ενότητα GSM: 850/900/1800/1900 MHZ
Ενότητα προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ SIRF Ⅲ
Χρόνος προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ:

Κρύα έναρξη: 45s

Θερμή έναρξη: 22s

Καυτή έναρξη: 2s

 

Ακρίβεια προσδιορισμού θέσης ΠΣΤ: <10m>
Λειτουργώντας ρεύμα 60mA-150mA (24V/συνεχές ρεύμα)
Σειρά θερμοκρασίας: -35 ℃ ~ 70 ℃
Υγρασία: 5% -95% (non-condensing υδρατμός)
Εφεδρική μπαταρία: 3.7V/μπαταρία λίθιου 500mAH

:

 

 

 

 

 

 

:

 

:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IV κύριο Funtion

 

1, με την πλήρη λειτουργία οργάνων καταγραφής ΜΒ. Η εγκατάσταση του δορυφορικού τοποθετώντας συστήματος GNSS, και μπορεί ακριβώς να καταγράψει την ταχύτητα, αλλά και μπορεί να καταγράψει την τροχιά και το ακριβές αυτοκίνητο του Πεκίνου.

 


2, μπορούν να είναι πραγματοποιημένος χρόνος, να καταγράψουν την ημερομηνία και το χρόνο της οδήγησης, αποθήκευση, συλλογή Το Πεκίνο μπορεί να παρέχει την ημερομηνία και το ρολόι, και με τον τρόπο το έτος, μήνας, ημέρα της σε πραγματικό χρόνο ημερομηνίας καταγραφής, ώρες, πρακτικά, δευτερόλεπτα, που καταγράφονται στο σε πραγματικό χρόνο ρολόι.


3, διοικητικές λειτουργίες ταξιδιού


a) Καθημερινές στατιστικές

Ικανός να αποτελέσει κάθε απόσταση σε μίλια ημέρας, το χρόνο ταξιδιού και τη συσσωρευμένη απόσταση σε μίλια.


b) ανά μικρό αρχείο ταχύτητας


Οι πληροφορίες θέσης ταξιδιού μπορούν να καταγραφούν στις πιό πρόσφατες 360 ώρες, οι οποίες είναι στο στάδιο της κίνησης των οχημάτων και πραγματικός - χρόνος που αντιστοιχεί στη μέση ταχύτητα ανά μικρές τιμές μέσα στο διάστημα.


4, λειτουργία πρόληψης ατυχήματος


a) επιταχυνόμενος συναγερμός


Όταν η ταχύτητα οχημάτων υπερβαίνει μια προετοιμασμένη αξία ταχύτητας (που μπορεί να είναι οργάνωση, όπως 120km/χ), το όργανο καταγραφής ανήκει στην πρώτη φορά εξέδωσε μια συσκευή όπως μια σειρήνα, μια ραδιοφωνική μετάδοση κειμένων, κ.λπ. «σταλαγματιά, σταλαγματιά…» ή από το εξωτερικό «έχετε την επιτάχυνση, παρακαλώ επιβραδύνετε «τον ήχο ο συναγερμός για να προειδοποιήσετε την επιβράδυνση οδηγών, και τον πρώτο χρόνο το περιεχόμενο του επιταχυνόμενου αρχείου που φορτώνεται στο κέντρο ελέγχων.


b) επιταχύνετε το αρχείο


Όταν η ταχύτητα οχημάτων υπερβαίνει την αξία υπερβολικής επιτάχυνσης, η συσκευή καταγραφής μπορεί να καταγράψει τον αριθμό ταχύτητας, ο χρόνος έναρξης της ταχύτητας, διάρκεια, μέγιστη ταχύτητα, ο κώδικας οδηγών.


c) οδηγώντας λειτουργίες συναγερμών και καταγραφής κούρασης


Όταν η συνεχής οδήγηση του ίδιου οδηγού κοντά στην καθορισμένη αξία (εθνικός τυποποιημένος συνεχής οδηγώντας πάνω από τέσσερις ώρες της οδήγησης κούρασης, ελλείψει μιας στάσης υπολοίπου στα μισά του δρόμου ως συνεχή μικρή κίνηση 20), το όργανο καταγραφής θα έχει τις υπαγορεύσεις φωνής, και τον πρώτο χρόνο το καταγραμμένο υπερβολική επιτάχυνση περιεχόμενο που φορτώνεται στο κέντρο ελέγχων. Υπερβαίνει την καθορισμένη καταγραφή ενάρξεων αξίας, και η υπενθύμιση φωνής, η καθορισμένη αξία μπορεί μακρινά να θέσει το χρόνο σε πρακτικά, ο περισσότερο όχι περισσότερο από τέσσερις ώρες.


d) αμφιβολία λειτουργιών ανάλυσης αρχείων ατυχήματος


Καταγραμμένος πριν από τον πρόσφατο χώρο στάθμευσης δέκα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα από το κανονικό σύστημα καταγραφής δεδομένων θα συνεχίσει το διάστημα 0.2 δευτερόλεπτα πριν από και 20 δευτερόλεπτα πραγματικού - αντίστοιχα σήματα θέσης φρένων αξίας και οχημάτων ταχύτητας οχημάτων χώρων στάθμευσης χρονικής αποθήκευσης και άλλες πληροφορίες


5, παρουσιάζοντας λειτουργία τυπωμένων υλών


Αποσταλμένη από το LCD η οθόνη μπορεί αμέσως να τυπώσει μέσα στα τελευταία 15 λεπτά τη μέση ταχύτητα που καταγράφεται κάθε μικρό οδηγώντας (κούραση που οδηγεί) αρχείο διαλείμματος και όχημα και τις πληροφορίες οδηγών.


6, οι πληροφορίες οχημάτων, το διοικητικό αρχείο οδηγών


Το όργανο καταγραφής έχει καταγράψει την ταυτότητα των λειτουργιών οδηγών πριν από κάθε κίνηση, σιγουρεύεται ο κώδικάς ότι σας παρεμβάλλεται από το δελτίο ταυτότητας ολοκληρωμένου κυκλώματος οδηγών.


7, προστασία δύναμης


Οι έμποροι ξυλείας έχουν την προστασία δύναμης, το στοιχείο δεν χάνεται σε 10 έτη.


8, λειτουργία μεταδόσεων στοιχείων


Μπορέστε να διαβιβαστείτε μέσω της τμηματικής ή ασύρματης επικοινωνίας, των οργάνων καταγραφής αποκτήσεων στοιχείων και των τοποθετήσεων παραμέτρου.


9, καταδίωξη θέσης


Η ενότητα GNSS για τη λήψη των δορυφορικών τοποθετώντας σημάτων υπολόγισε τη θέση της (γεωγραφικό μήκος, γεωγραφικό πλάτος, ύψος), το χρόνο και την κατάσταση της κίνησης (ταχύτητα, τίτλος), 1 χρόνος ανά δευτερόλεπτο στο MCU, για να πραγματοποιήσει το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο θέσης.


10, σε πραγματικό χρόνο έλεγχος θέσης


Το όργανο καταγραφής σύμφωνα με ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα, οι σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες θέσης θέσης είναι φορτωμένος κεντρικός υπολογιστής. Πληροφορίες συμπεριλαμβανομένου του χρόνου, του γεωγραφικού πλάτους και του γεωγραφικού μήκους, της ταχύτητας, της κατεύθυνσης και της οδηγώντας θέσης.


11, προειδοποίηση ορίου ταχύτητας


Παροχές που ταξιδεύουν την ταχύτητα του οχήματος σε μερικές περιοχές, που υπερβαίνει την ορισμένη ταχύτητα μόλις το όργανο καταγραφής θα είναι αυτόματα αναφερόμενα επιταχυνόμενα στοιχεία συναγερμών.


12, από την περιφερειακή αστυνομία


Το περιφερειακό κέντρο ελέγχων παρέχει το όχημα, όταν το όχημα που εισάγει ή που αφήνει την περιοχή των πληροφοριών θέσης αναφερόμενων και της αστυνομίας.


13, αναπαραγωγή ήχου διαδρομής


Εκτός από το όχημα για κάποιο διάστημα σε έναν κεντρικό υπολογιστή κέντρων δεδομένων με τα στοιχεία, τη θέση, την ταχύτητα, το χρόνο και άλλες πληροφορίες, μπορείτε να ρωτήσετε την αναπαραγωγή ήχου μέσω του λογισμικού πελατών που εκφράζεται υπό μορφή χάρτη. Οποιοιδήποτε τοπικοί διευθυντές για να ελέγξουν το όχημα μπορούν σαφώς πάντα να είναι οποιαδήποτε στιγμή και έπειτα ταχύτητα.


14, ήταν ληστευμένος συναγερμός


Το γεγονός μιας έκτακτης ανάγκης, πιέζει το κουμπί έκτακτης ανάγκης για περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα, το κέντρο ελέγχου αποστολών θα λάβει το μήνυμα προειδοποίησης. Το κουμπί συναγερμών έκτακτης ανάγκης και ο οδηγός μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν στις κρυμμένες θέσεις στην αφή. Το κέντρο μπορεί να είναι οι πρώτες λαμβανόμενες φορά πληροφορίες συναγερμών έκτακτης ανάγκης για τους οδηγούς που βοηθούν κατά τρόπο έγκαιρο.


15, η μακρινή εξαγωγή στοιχείων


Το κέντρο μπορεί μακρινά να εξαγάγει τα αρχεία ατυχήματος αμφιβολιών, αρχεία ταχύτητας, αρχεία κούρασης, 360 ώρες του αρχείου οδήγησης αυτοκινήτων.


16, μακρινή δύναμη από το πετρέλαιο


Όταν χρειάζεται, μέσω του κέντρου ελέγχου αποστολών για να στείλει μακριά το πετρέλαιο από την οδηγία οχημάτων, έτσι ώστε το όχημα δεν αρχίζει.


17, αποστολή πληροφοριών


Διανεμημένη άμεσα στο κέντρο των πληροφοριών που επιδεικνύονται για την οθόνη σχεδιασμού, ή μέσω του κειμένου η ραδιοφωνική μετάδοση είναι ραδιοφωνική μετάδοση έξω.


18, κάμερα


Εκδίδεται αμέσως για να πάρει τις εικόνες μέσω του κέντρου των ζωντανών εικόνων οχημάτων που φορτώνονται στο κέντρο. Κέντρο του οχήματος προκειμένου να ελεγχθεί η περιοχή για το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο.

 

V. εμφάνιση, σχηματική αναπαράσταση εξαρτημάτων

 

 

 

6. Τελικό διάγραμμα καλωδίωσης

 

VI κατάλογος διαμόρφωσης

 

 

Nuber Όνομα Ποσότητα Αριθμός Όνομα Ποσότητα
1 Κύρια μονάδα 1 PC 2 8 καλώδιο δύναμης ΚΑΡΦΙΤΣΩΝ 1pc
3 σκοινί επέκτασης 18pin 1pc 4 Κεραία GSM 1pc
5 Κεραία ΠΣΤ 1pc 6 Εγχειρίδιο χρηστών 1pc
7 Πιστοποιητικό 1pc 8 Velcro 1pc

 

 

 

 

 

 

 

 

Προαιρετικός κατάλογος περιπτώσεων (δαπάνη επιπλέον)

 

Αριθμός Όνομα Ποσότητα Αριθμός Όνομα Ποσότητα
1 Drive USB   2 Κάρτα λάμψης TF  
3 ηλεκτρονόμος   4 Οθόνη Distpach  
5 ομιλητής   6 εκτυπωτής  
7 κάμερα   8 ΑΓΓΕΛΊΑ Sceen οδηγήσεων  
9 TTS   10 Κάρτα ολοκληρωμένου κυκλώματος  
11 Έγγραφο εκτύπωσης   12
Υποστήριγμα
 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangdong XYU Technology Co., Ltd
Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)